Autorijschool Brugmann-Boël (Erkenning 2658/01)

En Français

In English

Secretariaat 246 Brugmann laan - 1180 UKKEL

(Vanderkindere plein)

Haltes Tram 3, 4, 7 en 92

Tel. 02 345 16 16

brugmann-boel@hotmail.com

Het secretariaat ontvangt U van maandag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 13u tot 18u om U in te lichten over de diverse mogelijkheden om uw rijbewijs te behalen. (Ter info: wij zijn dikwijls eveneens ter beschikking tussen 12u en 13u)

!!!2e Coronavirus lockdown: Gezien de beslissing van de federale regering van 30 oktober zal de rijschool gesloten zijn tot minstens zondag 13 december. Wij blijven bereikbaar per mail. Indien U geplande lessen of examens had nemen wij contact op met U van zodra het duidelijk wordt wanneer wij heropenen.

Prijslijst en betalingsvoorwaarden
Praktijk

Praktijklessen worden gegeven van maandag tot en met zaterdag tussen 8 uur en 20 uur.(In het Nederlands is dit momenteel beperkt van maandag tot vrijdag van 8 tot 19u) Ze worden gegeven door gediplomeerde instructeurs in voertuigen met een dubbel stel pedalen. Wij garanderen uw grondige opleiding in veilige omstandigheden. De rijschool is officieel erkend en daardoor kunnen wij U het bekwaamheidsattest afleveren dat U toelaat om alleen te rijden (dit na minimaal 20 uren praktijklessen).

Voorbereiding van een praktijkexamen, recyclage zowel als een basiscursus om vervolgens zelf met een gids verder te oefenen zijn eveneens mogelijk.

Het rijbewijs zelf blijft nationaal, echter de manier om het te bekomen verschilt van regio (naargelang het adres van de kandidaat).

(Update 7/2020 niet vermeld in de brochure: De Brusselse regio heeft de maximale lengte van 18 maand van de stage later vallen (dat vereenvoudigd de regels een hééééél klein beetje)

Ik woon in Brussel

Ik woon in Vlaanderen

Ik woon in Wallonië (GOCA document enkel beschikbaar in het FR)

Onze samenvatting (Voorlopig rijbewijs zonder gids 20u en formule directe toegang 30u):

Voorlopig Rijbewijs Zonder Gids.

Theorie

Er worden momenteel enkel cursussen gegeven in het Frans wegens een gebrek aan voldoende kandidaten voor Nederlandstalige of Engelstalige sessies. Contacteer het secretariaat voor meer inlichtingen.

Volgende cursus theorie in het Frans